20 травня у Верховній Раді відбулася інавгурація Володимира Зеленського і саме з цього моменту Україна офіційно отримала нового молодого президента і неймовірно красиву першу леді. Передає Clutch.

Олена Зеленська прийшла підтримати чоловіка в образі від вітчизняного бренду. Для свого першого виходу в світ у новому статусі вона вибрала білий костюм з вишивкою на спині від українського дизайнера Артема Климчука, який доповнила прикрасами з колекції Guzema fine jewelry.

У цей день наряд дружини президента справив фурор, ще ніколи наші перші леді не виглядали так вишукано і елегантно. Але, одразу ж після інавгурації образ Олени почали порівнювати з першою леді США Меланією Трамп.

Так давай розберемося що спільного і в чому відмінність в образах Меланії і Олени.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

Нагадаємо, дружина 45-го президента Америки у січні 2017 року, постала на інавгурації у небесно-блакитному ансамблі Ralph Lauren — популярного американчкого бренду, який доповнила туфлями-човниками у тон та довгими рукавичками. Комплект складався з приталеної сукні-міді і незвичайного жакета, які ідеально підкреслили її струнку фігуру.

Олена так само вибрала приталений силует і також зробила акцент на незвичайний крій жакету. Обидві перші леді поєднували вбрання з класичними човниками, акуратними зачісками, зібраними у пучок і надалі перевагу природньому макіяжу.

На перший погляд образи Меланії і Олени сильно схожі, а як може бути інакше, якщо обидві використовували класичне поєднання сукні-міді, туфель-човників і жакета – ідеальний варіант для урочистого виходу у світ. Єдина відмінність – це вибір відтінків костюму і його подача. Олена поводила себе безпосередньо, багато посміхалася, у той час як Меланія була трохи напружена.

Нагадаємо, біографія, дос'є і кар'єра дружини Володимира Зеленського.

Раніше Знай.uа повідомляв, Олена Зеленська затьмарила інавгурацію неймовірним зовнішнім виглядом.

Також Знай.uа писав, фізіогноміст прочитала на обличчі Олени Зеленської її секрет.