Президент України Володимир Зеленський відреагував на те, що Міжнародний трибунал ООН з морського права (ITLOS) оголосив своє рішення щодо українських моряків, яких захопила Росія.

Про це він повідомив на особистій сторінці у соціальній мережі Facebook.

Зеленський заявив, що звільнення українських моряків може бути першим сигналом до готовності країни-агресора до миру.

"Виконання РФ наказу Міжнародного трибуналу ООН про звільнення захоплених українських моряків і кораблів може стати першим сигналом з боку російського керівництва про реальну готовність до припинення конфлікту з Україною", - йдеться в дописі Володимира Зеленського.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію
Показати ще

Президент України заявив, що спостерігатиме за тим, який шлях обере Кремль. Також він підкреслив, що чекає полонених вдома.

"Таким чином Росія може зробити крок до розблокування переговорів і вирішення створених нею проблем у цивілізований спосіб. Побачимо, який шлях оберуть у Кремлі. Але ми дуже чекаємо наших хлопців удома!" - резюмував президент.

Виконання РФ наказу Міжнародного трибуналу ООН про звільнення захоплених українських моряків і кораблів може стати...

Geplaatst door Володимир Зеленський op Zaterdag 25 mei 2019

Володимир Зеленський: біографія, досьє на українського шоумена, гумориста-політика

Зазначимо, що у суботу, 25 травня, Міжнародний трибунал з морського права задовольнив позов України та зобов'язав Росію негайно звільнити 3 українських військово-морських кораблів та 24 членів їхніх екіпажів.

Нагадаємо, що команда Яценюка наїхала на Зеленського - відповідь не змусила себе чекати, регоче вся Україна: "Працював у вашого патрона".

Як повідомляв Знай.uа, унікальні знімки весілля Зеленських злили в мережу: витончена фігурка Олени і сяючі очі Володимира.

Також портал Знай.uа писав, Кошовий з "Кварталу 95" зробив гучну заяву після інавгурації Зеленського.