Сина п'ятого президента України Петра Порошенка вельми весело зустріли на просторах інтернету. Так, Олексій Порошенко здивував дивним виразом обличчя.

Юрист Михайло Шнайдер пожартував над колишнім президентом і показав вираз обличчя його сина Олексія, відразу ж після того, як батько "втратив посаду глави держави". Знімок Шнайдер опублікував на своїй сторінці в Facebook.

"На знімку - син колишнього президента Олексій Порошенко, вираз обличчя якого можна охарактеризувати як втілення скорботи і розпачу. Твоє обличчя, коли тато вже не президент", — саме так підписав Шнайдер свою публікацію.

Користувачі не залишили без уваги даний пост юриста і доповнили його численними коментарями, висловивши свої думки:

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Тепер можна і воювати під своїм справжнім ім'ям!", "Нічого, не у всіх хлопців батьки президенти. Якось воно буде!" "Так виглядає печальна", "До Польщі поїде на заробітки", — написали українці.

Нагадаємо, у "Голосу" Вакарчука виросли ноги Порошенка.

Як повідомляв Знай.uа Зеленський тепло привітав Київ з Днем народження.

Знай.uа писав, Порошенко взявся повчати Зеленського.