Олександр Данилюк, якого президент призначив на посаду секретаря Ради національної безпеки і оборони, заявив, що з ситуаційної кімнати РНБО зникли сервери з секретною інформацією.

Олександр Данилюк
Олександр Данилюк

Про це він сказав у своєму відеозверненні в Facebook.

Данилюк розповів, що як новопризначений секретар РНБО, він прибув до ситуаційного кабінету в Адміністрації Президента. Там він виявив пропажу всіх моніторів і серверів.

Українці вже щосили коментують цю подію і одним з перших про це вирішив поговорити політолог Юрій Романенко. Він повідомив у своєму Telegram-каналі, що: "Кожного дня кричали, як на оборону витрачають мільярди, але за п'ять, су*а, років не змогли поставити за держбюджетні кошти сервера і телевізори, тому орендували техніку, платили ще бабло комусь наліво (там в АП тепер нехай перевірять, кому платили і за що), щоб потім серваки з секретною інформацією віддати назад. Сон. Маразм? Ні, "найуспішніші патріоти"!"

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Юрій Романенко
Юрій Романенко

Громадяни України почали висувати свої версії, що ще "прихопить" команда Порошенка, після прощання з посадами.

"А Омелян, коли буде йти, гіперлуп забере? Дуже б хотілося" - написав користувач з ніком "gardas" в соціальній мережі Twitter.

Підписники українця щосили коментують таке дошкульне зауваження:
"Шкурку від гіперлупа забере. Мама суп зварить", "Він на ньому і поїде".

Нагадаємо, що політична партія "Блок Петра Порошенко" перейменувалася в "Європейську солідарність".

Як повідомлялося раніше, олігарх Ігор Коломойський розповів, як він ставиться до колишнього президента Петра Порошенка на даний момент - після того, як він здав пост глави держави Володимиру Зеленському. Коломойський заявив, що у нього вкрай негативне ставлення до колишнього гаранта, проте особиста неприязнь тут ні до чого.

Також, президент України Володимир Зеленський відреагував на небезпечну ситуацію в Закарпатті. 23 травня, стало відомо про паводки в регіоні. Керівник ОДА розповів президенту про підтоплення дворів та сільськогосподарських угідь, а також про разрушеннии укріплення берегів.