Радник президента Володимира Зеленського Дмитро Разумков прокоментував повернення громадянства України екс-президенту Грузії та колишньому губернатору Одещини Михайлу Саакашвілі.

Міхеїл Саакашвілі, екс-президент Грузії
Міхеїл Саакашвілі, екс-президент Грузії

Відповідний коментар він озвучив у ефірі 112 Україна.

Разумков відзначив, що Закон в Україні має бути один для всіх, а паспорт не можна використовувати в якості політичного механізму.

На його думку, кожен повинен відповідати за вчинений злочин, а порушник повинен відповідати за законами України.

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Дмитро Разумков
Дмитро Разумков

"Використовувати паспорт в якості певних механізмів, далеко не завжди пов'язаних з реальними подіями, а більше використовуючи в якості політичного аргументу або політичного батога, неприпустимо", - заявив радник Володимира Зеленського.

Раніше ми писали про те, що "Рух нових сил" очікує, що їх Лідер Михайло Саакашвілі повернеться відразу ж після інавгурації Володимира Зеленського.

Про це розповів громадський діяч "Руху нових сил" Іван Лозовий в ефірі програми "Коментарі" на телеканалі ZIK.

Міхеіл Саакашвілі
Міхеіл Саакашвили

"Попит на нові політичні сили, але Вакарчук свій час проґавив. Були великі очікування до нього щодо президентських виборів. Я думаю, що він зараз, як шоумен дивиться на іншого шоумена, який домігся величезних успіхів на виборах", — стверджує Лозовий.

Нагадаємо, екс-президент Грузії і колишній голова Одеської області Міхеіл Саакашвілі, якому Володимир Зеленський повернув українське громадянство, розповів, коли збирається прилетіти до України та про свої найближчі плани.

Міхеіл Саакашвілі заявив, що підтримує президента Володимира Зеленського та його команду. Про це політик розповів в інтерв'ю виданню РБК.

Як повідомляв портал Знай.ua, Саакашвілі підтримав Зеленського у скасуванні указів Порошенка

Також Знай.ua писав, Михайло Саакашвілі має твердий намір повернутися в Україну, яку він називає "другим домом".