Народний депутат Ігор Мосійчук звернувся до Окружного адміністративного суду з вимогою заборонити проведення Маршу рівності в Києві. Про це політик написав на своїй сторінці в Facebook.

Сказав - зробив! Вчора, з Божою поміччю, подав в Окружний адміністративний суд м. Києва позов до КМДА, в якому вимагаю...

Geplaatst door Ігор Мосійчук op Donderdag 6 juni 2019

Так, Мосійчук виступає проти проведення "Київпрайду" у столиці 23 червня, тому що він "травмує психіку дітей" і "ображає всіх українців".

Читай Знай.иа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Твердо переконаний, що проведення шабашу збоченців у центрі столиці суперечить християнській моралі, травмує психіку українських дітей, і ображає всіх українців! Судову заборона гей-параду не тільки морально захистить маленьких українців від впливу збоченців і дегенератів, але і захистить їх від розлючених традиціоналістів!", - пише нардеп.

Ігор Мосійчук
Ігор Мосійчук

У суді наголошується, що зараз вирішується питання про відкриття провадження за даним адміністративним позовом.

Нагадаємо, Мосійчук розтрощив голову Ляшка тростиною.

Раніше Знай.uа повідомляв, cкандальний Мосійчук причепився до Зеленському через Супрун.

Також Знай.uа писав, "скромна" зарплата Реви викликала в українців праведний гнів.