У Запоріжжі водій маршрутки у відповідь на прохання пасажира вимкнути радіохвилю з російськими новинами кілька разів ударив його і буквально викинув із салону транспорту.

Про це на своїй сторінці в соцмережі Facebook повідомила дружина потерпілого Тетяна Ярмохіна.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

Постраждалий – її чоловік, священик на ім'я Андрій. За словами Тетяни, Андрій тричі просив водія вимкнути новини, але той не реагував. А коли спробував зняти водія на камеру, то водій вирвав у нього з рук телефон і викинув у вікно, а самого пасажира вдарив кілька разів і виштовхав з машини.

В результаті як з'ясувалося пізніше, священик отримав травму – перфорацію барабанної перетинки. Тетяна зверталася до пасажирів і людям на зупинці, щоб ті викликали поліцію і сфотографували номери, проте допомогти їй погодився лише один молодий хлопець.

Нагадаємо, Соколова різко обрубала істерику путінського пропагандиста.

Як повідомляв Знай.uа Береза нишком показав, як "порча" погубила Скабєєву.

Знай.uа писав, Скабєєва пригрозила Києву танками Путіна: відео.