Кандидат в народні депутати від партії Петра Порошенка, голова Васильківської райради Київської області Наталія Балансинович розповіла історію скандального відео, де вона нецензурно висловлюється на адресу співрозмовниці за кадром. Відповідний коментар вона дала в ефірі "112 Україна".

Читай Знай. ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Баласинович заявила, що до публікації ролика, якому вже більше двох років, причетний її чоловік Богдан Баласинович і журналіст, кандидат в нардепи Олександр Дубинський.

"Це моя біль. Це трагічна історія домашнього насильства, яку використовували двоє чоловіків. Один з них - це чоловік Богдан Баласинович, другий - ведучий "1+1" Олександр Дубинський. Це моя особиста історія, яку я ніколи не хотіла виносити на публіку. Мій чоловік – садист. І так склалося в житті, що наша родина два роки тому перестала фактично існувати. І ця історія – це абсолютно не звернення до співробітниці поліції або комусь з посадових осіб. Коли захворіла донька, мій чоловік сказав мені, що він у Канаді. Я поїхала в аптеку купити ліки і, проїжджаючи повз одного кафе, побачила його машину. Я зайшла туди і побачила чоловіка з коханкою. Звичайно, у нас був інцидент", – стверджує кандидат у нардепи.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Залишилось два дні: українців попереджають востаннє ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Відео опублікували 13 червня 2019 року і на ньому зображений фрагмент її сварки з коханкою чоловіка і її подругою.

[quote author=""]"У нас була суперечка, що ми обговорювали мою зовнішність, що я негарна, то була моя відповідь. Там були й інші люди, там була моя подруга, яка це все знімала, і у мене є реальне відео. А це – брудне, вирване з контексту відео…

Публікацію ролика Балансинович пов'язує з майбутніми парламентськими виборами.

Баласинович пов'язує публікацію відео з майбутніми позачерговими виборами.

"Коли я потрапила в список "Європейської Солідарності", мій чоловік цинічно передав це відео Дубинскому, вирвав з контексту…", - повідомила жінка.

Нагадаємо, соратник Порошенка зірвала регіт в студії замість овацій.

Як повідомляв Знай. ua, скандальну подружку Порошенко намагаються приховати.

Також Знай. ua писав, що соратник Порошенка випадково зганьбила на всю країну Геращенко, Луценко і Парубія.