Державне бюро розслідувань підтвердило відкриття п'ятої справи проти експрезидента Петра Порошенка щодо захоплення влади та незаконного призначення прем'єр-міністра та його команди в уряді.

Про це повідомляє "Politeka".

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Виробництво розслідується за фактом можливого вчинення дій, спрямованих на захоплення державної влади в Україні.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Колишній заступник глави Адміністрації Президента України Андрій Портнов подав до Державного бюро розслідувань (ДБР) чергову заяву щодо екс-глави держави Петра Порошенка, а аткож спікера Верховної Ради Андрія Парубія. Про це експредставник Порошенка заявив у віторок, 18 червня.

Нагадаємо, у Зеленського розповіли, що зроблять з "кнопкодавами" в Раді.

Як повідомляв портал Знай.ua, Порошенко розповів, чому з його уст більше не почути критику у бік президента Зеленського та Вакарчука, який також зібрався у політику.

Також Знай.ua писав про те, що стало відомо, про що говорили Меркель та Зеленський під час візиту президента України до Німеччини.