Вахтерка будинку в якому проживав народний депутат Дмитро Тимчук розповіла про жінку, яка викликала поліцію.

Під час розмови з "Країною" вона зазначила, що останній рік вони регулярно ходять разом і з'являлися на цій квартирі. Ким доводиться загиблому жінка вахтерка пояснити не змогла.

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

У той же час, за словами консьєржки, вона погано знала Тимчука та нічого конкретного про його життя розповісти не змогла. Проте, як уточнила співрозмовниця, його співмешканку звати Альона або Аліна.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, що в Києві в середу під час чищення пістолета загинув народний депутат від фракції "Народного фронту", координатор групи "Інформаційний опір" Дмитро Тимчук. Про це повідомив нардеп Антон Геращенко в ефірі телеканалу 112 Україна.

Як повідомляв Знай.uа, скандальний Москаленко знову намагається "пролізти" у Раду

Також Знай.uа писав, що по прохідному списку партії президента Володимира Зеленського "Слуга народу" на вибори в парламент йде столична тусовщиця і "відома у вузьких колах" світська левиця.