Сусіди народного депутата Дмитра Тимчука, який загинув у власній квартирі, розповіли про те, що думають про те, що трапилося. При цьому багато люди налякані і практично не дають жодних коментарів, передає Politeka.

Читай Знай. ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Ми в шоці від події, навіть не знали, що в нашому будинку жив народний депутат. Тепер ще й загинув. Для нас це стрес, тут вже пів дня ходить поліція з собаками, всі обшукують", — розповіла Світлана Бойко.

Ця жінка стала однією з небагатьох, хто наважився сказати про інцидент. Сусіди по можливості не дають коментарів, хіба що поліції і намагаються зайвий раз не виходити на вулицю.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

У під'їзд в день загибелі нардепа поліція нікого стороннього не пускала, а всіх мешканців опитували, куди вони йдуть. Криміналісти поїхали з місця події близько 16.00, але пост на вході в під'їзд залишився.

Після того, як у квартирі народного депутата закінчили слідчі дії, його тіло винесли з під'їзду на закритих ношах винесли на експертизу в морг.

Машина приїхала у двір, де жив народний депутат, близько 17.40 і забрала тіло близько 18.00. Але навіть після цього кілька поліцейських екіпажів залишилося у дворі правоохоронці продовжують опитувати мешканців.

Нагадаємо, із квартири загиблого нардепа Тимчука дещо зникло.

Як повідомляв Знай. ua, з'явилися нові подробиці загибелі Тимчука.

Також Знай. ua писав, що Тимчука "стерли" ще до загибелі.