Президент Російської Федерації публічно висунув звинувачення на адресу екс-президента України Петра Порошенка в тому, що той нібито спеціально "організував" похід броньованих катерів через Керченську протоку, в результаті якого українські моряки опинилися в полоні російських силовиків.

Відомо, що таке висловлювання прозвучало під час підсумкової прес-конференції саміту G20 в японській Осаці, пише "Обозреватель".

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"По-моєму, вже новопризначений начальник генерального штабу української армії підтвердив, що це була провокація організована Порошенком в ході передвиборної боротьби. Просто ні в які ворота не лізе. Просто неподобство. Давайте будемо з цього виходити. Якщо так, то фактично українська сторона визнала, що це була провокація з їх боку", — сказав Путін.

Популярні новини зараз
На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Він стверджує, що питання нібито вирішується в робочому режимі.

"Тут крім цих моряків є, вони просто виконували наказ, ми це цілком усвідомлюємо. Але вони порушили російський закон. Потрібно спокійно в робочому режимі з цим розібратися", — додав він.

При цьому він почав хвалити свого кума Віктора Медведчука: "А обміни йдуть, ось зовсім нещодавно мені повідомили що за посередництва пана Медведчука чотирьох звільнили "ЛНР" і "ДНР". Ось хороший приклад роботи, прямого контакту з тими, з ким потрібно вести діалог. І це назаперечний факт . Ось якщо так нинішня влада вибудовуватиме роботи на цьому напрямку, звичайно, ми багато можемо домогтися".

Нагадаємо, отруєння Скрипалів: ГРУ по-дитячому розсекретила куратора "Чепіг", ганебний провал Кремля змусив світ гудіти.

Як повідомляв Знай.uа кому Томос, а кому — термос: Путін зганьбився на вечері G20, "дід вже зовсім параноїк".

Знай.uа писав, Путіну у Криму влаштували одностатеву оргію з пристрасними поцілунками: "Не по-християнськи".