З'явилася інформація, що Італії відбулася одна з найбільш пишних, скандальних і масштабних весіль, які проходили під прикриттям оточення екс-президента України Петра Порошенка.

Так, колишній перший заступник секретаря Ради національної безпеки і оборони та бізнес-партнер президента Петра Порошенка Олег Гладковський витратив понад мільйон гривень на послуги італійської компанії по організації весілля. Про це пише портал "Політека".

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Гладковський витратив 1 007 060 гривень на послуги з організації весільного урочистого заходу компанією LE COPERTURE SRL. Компанія знаходиться в комуні Повельяно в провінції Тревізо (Італія). Розслідуванням справи зайнялися журналісти програми Гроші. Відповідне відео було опубліковано на Youtube.

Популярні новини зараз
Дати виплати пенсій "перетасували": чи можна змінити день отримання виплат Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя
Показати ще

Так, стало відомо що було витрачено на оренду острова в Італії 5 мільйонів гривень, на квіти 1 мільйон гривень, проживання гостей 1,5 мільйона гривень, салют і весільний торт ще 1 мільйон гривень. У підсумку всі витрати склали півмільйона доларів. Чому ж громадськості ніхто не повідомив про таку шикарну подію?

А тому що сім'ї, які зіграли весілля зовсім непрості, і в 2018 році навряд чи хтось із українців спокійно сприйняв цей факт. Виявляється, нареченим на торжестві був син Олега Гладковського тодішнього партнера Порошенко, а нареченою донька одного зі спонсорів бойовиків "ЛНР" Кучаряна.

Нагадаємо, ймовірна коханка Галкіна повідала про таємне весілля: Пугачову це доб'є остаточно.

Як повідомляв Знай.uа Тодоренко спантеличила мережу фото з медового місяця: "Дитина, потім весілля".

Знай.uа писав, Лорак шокувала новим стилем поруч з молодим коханцем: "Перетворюється на підлітка".