Партнер Порошенка, друг Ахметова, мільярдер та "сірий кардинал". Тепер цього мало для того, щоб стати народним депутатом. Що ж, часи змінюються і в парламент беруть весільних фотографів, але за які заслуги?

Верховна Рада
Верховна Рада

Бізнес-сектор Верховної Ради поступився конкуренцією новій хвилі українських політиків. Екс-регіонали і колишні члени БПП тепер можуть повернутися до свого бізнесу, або не свого. До уваги наших читачів представляється список олігархів і бізнесменів, яких українці вже не побачать у новому парламенті.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Костянтин Жеваго

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Костянтин Жеваго

Бізнесмен, чий статок Bloomberg оцінив в $1,5 млрд, на окрузі в Горішніх Плавнях поступився представнику партії "Слуга народу" Олексію Мовчану.

В'ячеслав Богуслаєв

В'ячеслав Богуслаєв

На виборах в 77-му виборчому окрузі Запорізької області він програв представнику партії "Слуга народу" – весільному фотографу Сергію Штепі.

Ігор Кононенко
Ігор Кононенко

Ігор Кононенко

На парламентських виборах в 2019 році балотувався як самовисуванець. Програв вибори кандидатові від партії "Слуга народу" Олександру Дубинському з великим розривом: 14,47% проти 37,5%.

народний депутат України
Віталій Хомутинник

Віталій Хомутинник

Бізнесом Віталія Хомутинника управляє фонд Cascade Investment Fund, йому належать пакети акцій нафтогазових компаній Укрнафтобуріння і JKX, а також майже 7% Kernel, найбільшого виробника соняшникової олії в Україні. Журнал "Новий час" у жовтні оцінив стан Хомутинника у $390 млн. На дострокових парламентських виборах 2019 року депутат йшов за списком партії Опозиційного блоку під №11.

Борис Колесников
Борис Колесников

Борис Колесніков

Власник кондитерської компанії "Конті" і агрохолдингу " АПК-Інвест Борис Колесніков серйозно розраховував на перемогу на виборах по мажоритарному округу №49 в Донецькій області. Але програв меру Дружківки Валерію Гнатенку.

Нагадаємо, Смешко показав силу, забувши про честь: у "95 Кварталі" оцінили ситуацію, українці регочуть до сліз.

Як повідомляв Знай.uа Зеленський таємно зустрівся з Ахметовим.

Знай.uа писав, Зеленський знайшов спосіб знизити тарифи на комуналку.