Чинний президент України Володимир Зеленський 7-8 серпня перебуватиме з офіційним візитом у Турецькій Республіці

Читай Знай. ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"В рамках візиту в Анкарі заплановані переговори Володимира Зеленського з Президентом Туреччини Реджепом Тайіпом Ердоганом, а також зустріч з представниками української та кримськотатарської громад. Крім того, в Стамбулі Володимир Зеленський зустрінеться зі вселенським патріархом Варфоломієм І", - сказано в повідомленні.

Чудові новини!

Популярні новини зараз
Українцям дадуть готівку на оплату комуналки: кому час йти до банку В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись У коханні чекають справжні випробування: яким знакам зодіаку краще забути про стосунки Тіна Кароль пішла у відрив без одягу та зі склянкою: "Я зцілюю себе"
Показати ще

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Раніше повідомлялося, що Реджеп Ердоган вирішив в черговий раз публічно принизити президента РФ Володимира Путина.

Зараз вже відомо, що президент Туреччини проігнорував час, яке раніше було обговорено для офіційної зустрічі з Путіним.

Варто відзначити, що сам Путін на міжнародній арені має дуже погану славу, і це не через війну і втручання в справи багатьох країн. Він часто порушує етикет на вищому політичному рівні. Іншими словами Путін дозволяє собі спізнюватися на зустрічі міжнародного рівня, і цей випадок не поодинокий.

Нагадаємо, українцям розкрили важливі подробиці зустрічі Зеленського з Трампом.

Як повідомляв Знай. ua, у Трампа Путіна пояснили, чому варто боятися Зеленського.

Також Знай. ua писав, що Ердоган наказав спецслужбам стежити за Зеленським.