Стало відомо, що у п'ятницю, 9 серпня, позафракційний народний депутат Надія Савченко, яка на позачергових виборах у Раду отримала всього-навсього вісім голосів, виклала в мережі нові фотографії в довгій смарагдовій сукні.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Читай Знай.ua оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення
Показати ще

Так, дані знімки вона опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook. До того ж вона розповіла, де саме знялася для фотосесії.

Це була Латвія. Країна в якій люди свідомо бережуть свою природу і виконують закони. Не вистрілюють оленів, не...

Geplaatst door Надія Савченко op Vrijdag 9 augustus 2019

Таким чином, на цих кадрах Надя позувала біля дорожнього знаку з назвою населеного пункту в Латвії, а також з людьми і собакою.

"Це була Латвія. Країна, в якій люди свідомо бережуть свою природу і виконують закони", — розповіла вона в своєму пості.

До того ж, судячи з її слів, Україна теж "коли-то була щирою, відкритою, гостинною і щедрої", але зараз українським громадянам потрібно серйозно задуматися і відстояти право прийняти рішення про те, "чи продавати землю на загальнонаціональному референдумі".

" Село Юрмалціемс, що на побережжі Балтійського моря, прекрасний мальовничий край спокійного розміряного життя людини і бурхливої стихії природи ", — поділилася Надія і подякувала місцевого фермера Даиниса Скродис і його родину за гостинність.

Нагадаємо, що Надія Савченко балотувалася в одномандатному виборчому окрузі №51 у Донецькій області. Примітно, що вона отримала лише вісім голосів.

Як повідомляв портал Знай.ua, Надія Савченко приголомшила українців незвичайною фотосесією на березі Балтійського моря.

Також портал Знай.ua писав, що позачергові парламентські вибори стали справжнім фіаско для одіозною Надії Савченко. Своїми емоціями жінка поділилася в мережі.