Україні є чим пишатися, а особливо інтелектом своїх громадян. Так, українці зайняли п'яте місце за кількістю випускників вузів, які народилися в інших державах, але зараз живуть у Німеччині.

У німеччині станом на 2017 рік, проживає 101 тис. вихідців з України, які мають диплом вузу. Про це стало відомо завдяки повідомленням українських ЗМІ.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

У рейтингу Інституту німецької економіки (IW), опублікованому в четвер, 15 серпня, дослідники врахували як тих, хто отримав освіту у себе на батьківщині і потім переїхав у Німеччину, так і тих, хто закінчив вуз вже безпосередньо в Німеччині.

Перше місце за кількістю випускників університетів та інших вищих навчальних закладів, які зараз живуть у Німеччині, на 2017 рік зайняла Польща — кількість висококваліфікованих фахівців з вищою освітою з цієї країни на ринку Німеччини склала 235 тис. людей. На другому місці Росія - (225 000), на третьому — Румунія (118 000). На четвертому місці виявився Казахстан (105 000).

Нагадаємо, Зеленський пообіцяв покарати винних у жахливій пожежі у одеському готелі.

Як повідомляв Знай.uа стратити не можна помилувати: Зеленський дав "євробляхерам" останній шанс.

Знай.uа писав, "Наш теля Вовка з'їсть Петю": Пальчевський передрік несподіваний фінал у справі Гримчака.