З'явилася інформація, що французький президент Емманюель Макрон і його дружина Бріжит давали президентові Російської Федерації Володимиру Путіну частування, під час його візиту до літньої резиденції президента Франції форт Брегансон.

Про це стало відомо завдяки повідомленням російських ЗМІ.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Як передав французький кореспондент видання, президентське подружжя частувала гостя: артишоками, телятиною з гарніром з томатів і картоплі з соусом з оливок і анчоусів, а також сорбетом з чорних кримських помідорів.

Наїдки доручили приготувати молодого, але вже відомого в кулінарному світі "трьохзірковому" шеф-кухарю ресторану "Золота хвиля" у Сен-Тропе Арно Донкеле. Кухар похвалився, що на тарілках президенти нічого не залишили. Користувачі соцмереж звернули увагу на сорбет з кримських помідорів.

Ведучий каналу "112 Україна" Володимир Полуєв у себе на Facebook іронічно назвав потрапляння на стіл президента Франції продуктів з Криму, який знаходиться під різноманітними санкціями, зрадой.

"Комерсант пише, що подружжя Макронів пригощало Путіна під час вечері крім іншого сорбетом з чорних кримських помідорів. Зрада прийшла, звідки не чекали. Вечеря з політичним присмаком", - написав Полуєв.

Нагадаємо, окупований Донецьк умився сльозами, українцям показали болісні кадри: "Хто не встигне, того на підвал".

Як повідомляв Знай.uа Лавров назвав умови для обміну полоненими з Україною: "Щоб встигнути першим".

Знай.uа писав, Макрон змусила Путіна звільнити українських моряків: полонені будуть вдома вже в серпні.