Після слів президента США Донлаьда Трампа про те, що Російську Федерацію слід було б повернути до G-7, знову перетворивши її на G-8, а також заспокійливої позиції французького президента Еммануеля Макрона, висловив свою думку і президент України Володимир Зеленський.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Чудові новини!

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Правда, Зеленський тут же піддався критиці за те, що не в змозі виробити чітку тверду позицію з ключових питань зовнішніх відносин. Про це пишуть українські ЗМІ.

До речі, до критики Зеленського приєдналася і спікер російського Мзс Марія Захарова, зробивши це традиційно по-хамськи і назвавши заяву "безглуздим набором літер".

На заяви Захарової в Україні різко відреагували, в тому числі і ті, хто не є прихильником Зеленського. Президенту України спробували дати чітко зрозуміти, що Росія чекає від нашої країни лише капітуляції. Ось, наприклад, уривок з емоційного і місцями нецензурного посту, розміщеного в соціальних мережах журналістом Антоном Швецем.

Нагадаємо, штрафи для "євробляхерів" і нові правила розмитнення: Зеленський вирішив долю мільйонів одним рішенням.

Як повідомляв Знай.uа дружок Гройсмана мітить у крісло губернатора Вінниці: що відомо про Владислава Скальском.

Знай.uа писав, Зеленський зробив гучну заяву про повернення Росії до G8: Захарова впала в істерику.