Сайт "Знай.uа" отримав визнання в одному з найбільш авторитетних ЗМІ світу - The New York Times. У статті "Giuliani Renews Push for Ukraine to Investigate Trump’s Political Opponents" американці послалися на матеріал нашого сайту "Трамп у паніці кинувся до Зеленського: "Росія без України - не імперія".

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу.

"Український новинний сайт стверджував, що "якщо Україна підтримає чинного президента США і здасть Байдена, вона стане причиною глобальних незворотних процесів, які потім дуже неприємно повернуться Україні", - пишуть The New York Times.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

У статті американського видання сказано про те, що особистий адвокат президента Дональда Трампа Руді Джуліані знову почав прагнути до дружби з українським урядом.

"Протягом останніх декількох тижнів пан Джуліані говорив по телефону і провів особисту зустріч в Мадриді з головним представником нового президента України, закликавши його уряд активізувати розслідування по двох питаннях, що становлять великий інтерес для пана Трамп", - сказано у статті.

Крім того, наголошується, що президент Трамп і президент Зеленський збираються зустрітися в наступному місяці. Швидше за все, зустріч відбудеться коли Трамп візьме участь в урочистостях на пам'ять про жертв Другої світової війни у Польщі. Американці вважають, що українці з нетерпінням чекають зустрічі в Білому домі, яка стане символом підтримки Трампа, який часто упускає можливість заявити про агресивну політику Кремля.

Нагадаємо, Путін благав Зеленського розблокувати російські сайти.

Як повідомляв портал Знай.uа, у Зеленського назвали дату зустрічі з Трампом.

Також Знай.uа писав про те, США можуть знищити Путіна по клацанню пальця, але є одне "але".