Екс-бійця спецпідрозділу "Беркут" Олександра Саттарова, якого судять у Києві за участь в "самообороні Криму", зібралися обміняти на утримуваного Росією українського моряка.

Цю інформацію підтвердив його адвокат Ігор Свінціцький, передає Telegram-канал "Klymenko Time".

"Він поставлений на обмін. І обмінюється на одного нашого моряка. Це офіційно підтверджена інформація". Ігор Свінціцький

Олександр Саттаров

Відмінні новини!

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково "Втратимо територію України аж до Дніпра": командир Президентської бригади налякав прогнозом В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Тепер Знай.uа став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй програми для Android или IOS і залишайся в курсі останніх подій. Все це в неповторній подачі журналістів нашого порталу!

За словами захисника, в щодо Саттарова зараз проходять юридичні процедури оформлення обміну.

Українська влада звинувачує екс-беркутівця в участі в "самообороні" Криму.

Володимир Путін
Володимир Путін

Нагадаємо, що в Кремлі офіційно підтвердили, що під час переговорів президента Франції Еммануеля Макрона і президента РФ Володимира Путіна обговорювалося обмін полоненими між Росією і Україною. Правда, конкретні імена утримуваних на території країни-агресора не називали.

Як відомо, раніше про те, що після розмови з Макроном Путін збирається зробити крок до звільнення політв'язнів говорила заступник міністра закордонних справ України Олена Зеркаль.

Як повідомляв портал Знай.uа, Зеленський зробив гучну заява про повернення Росії в G8.

Також Знай.uа писав про те, у Меркель вирішили напряму говорити з Путіним, Зеленський почекає.