Президент України Володимир Зеленський записав відеозвернення до українців на честь Дня державного прапора. У своїй промові політик примудрився кілька разів переплутати черговість кольорів на символі країни, що дуже потішило українців. Вони відзначили, що така помилка може підпадати під кримінальну відповідальність за наругу над державною символікою.

Про це написала на своїй сторінці в Facebook користувач Аліна Анатоліївна. Вона пожартувала, що текст Зеленському могли писати вороги України.

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

А тим часом слуга покірно зачитав текст з суфлера, написаний ворогами України, повторивши кілька разів не "синьо-жовтий", а "жовто-синій", знову потрапивши під статтю, а саме: ст.338 ККУ. #Зробилицеразом

Geplaatst door Аліна Анатоліївна op Vrijdag 23 augustus 2019

Популярні новини зараз
Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу.

"Тим часом слуга (президент Зеленський) покірно зачитав текст з суфлера, написаний ворогами України, повторивши кілька разів не "синьо-жовтий", а "жовто-синій", знову потрапивши під статтю, а саме: ст. 338 КК", – написала користувачка.

Згідно із законодавством, зазначене правопорушення може спричинити за собою кримінальне покарання до трьох років позбавлення волі.

Нагадаємо, українцям показали тимчасовий склад президії Верховної Ради.

Як повідомляв портал Знай.uа, в МЗС дали поради Зеленському з приводу переговорів з Путіним.

Також Знай.uа писав про те, Разумков з команди Зеленського розповів про нову посаду в Раді.