Лідери "Групи семи" під час саміту G7 погодилися зміцнювати діалог і координацію з Росією.

Цю інформацію повідомляє AFP з посиланням на дипломатичне джерело.

"Вони погодилися з ідеєю, що G7 зміцнить діалог і координацію з Росією щодо поточних криз, однак відзначили, що занадто рано повертати росіян за стіл". розповідає співрозмовник

Лідери G7

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Крім того, відомо, що лідери ухвалили таке рішення в суботу під час вечері, яка відкривала саміт G7.

У той же час, президент Сполучених Штатів Дональд Трамп заявив, що лідери країн-учасниць "Великої сімки" висловилися на тему підключення російської сторони до G7, передає Reuters.

За словами Трампа, не називаючи імен, серед лідерів опинилися ті, хто хоче приєднання Росії до переговорів на саміті. Проте, він підкреслив, що на даний момент країни не прийшли до спільного рішення.

Нагадаємо, Знай.uа знайшов пророче відео: Зеленський і Комаров про все домовилися, Діма - новий прем'єр?

Як повідомляв Знай.uа, День Незалежності в Києві для деяких закінчився сумно: під час виступу Зеленського затримані троє дурників, що творили недалекі.

Також Знай.uа писав, що мова Зеленського перевели в цифри і порівняли з Порошенко: різниця очевидна.