Журналіст Ігор Лесев розібрався, чому українцям не варто давати другий шанс старим политиким. Відповідне відео з'явилося на YouTube-каналі "Недобрий вечір".

Так, за словами Лесева, українцям варто вчитися на своїх помилках, адже "з г*вна можна зліпити тільки форму цукерки, навіть натягнути красиву обгортку, але г*вно все одно залишиться г*вном".

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Спочатку була Ульяна, тепер Уляна. А може вона Ульянов. Володимир Ульянович Супрун. Нова влада нам зараз намагається впарити зовсім інше. Я зараз про "Слуги народу" і розподілі міністерських портфелів. Ці хлопці нам намагаються довести, що люди змінюються. Що потрібно тільки в борделі поміняти ліжка місцями. І це вже буде не бордель, а лікарня. Саме за такою схемою нам намагаються в Моз проштовхнути подільника Супрун Олега Петренка", - розповів Лесев.

Популярні новини зараз
Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу.

Крім того, Лесев "пройшовся" по міністру внутрішніх справ Арсену Авакову.

Уляна Супрун
Уляна Супрун

"Людина, яку не зміг зняти навіть Порошенко. І, до речі, те, що Порошенко не зміг його зняти – для всіх нас це був плюс. Порошенко так і не зумів отримати під себе всю силову вертикаль. Інакше вибори в Україні пройшли б як у Торецьку. Аваков це один з бенефіціарів влади в постмайданній Україні. Це обличчя нової влади після Януковича. Разом з Порошенком, Турчиновим, Яценюком і Парубієм. Так, у них різні команди. І різні касові збори. Але ми ж з вами не зобов'язані розбиратися в пристрої каналізаційних труб. Яка з них за який район відповідає. Аваков – це все той же представник збанкрутілої минулої влади", - заявив журналіст.

Арсен Аваков
Арсен Аваков

Нагадаємо, що під Києвом виник таємний "золотий палац" Ахметова, Межигір'я Януковича і поруч не стояло.

Як повідомляв портал Знай.uа, Лесев розповів, коли Зеленський принесе мир на Донбас.

Також Знай.uа писав про те, українці просять Зеленського повернути статус ядерної держави і звільнити тренера "Динамо".