Олігарх Ігор Коломойський після виборів президента України зустрівся з п'ятим президентом Петром Порошенком у приватному домоволодінні в Києві. Про це бізнесмен заявив в інтерв'ю Цензор.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Українців почнуть жорстоко перевіряти: кому варто приготуватися Нові правила мобілізації: кому треба готуватися до ВЛК Українцям дали надію: які комунальні тарифи пообіцяли не чіпати Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт
Показати ще

Так, на запитання працівника ЗМІ, хто був ініціатором зустрічі, Коломойський відповів, що якийсь посередник.

"Скажімо так, медіатор якийсь. Типу того, що: "Ви не проти?" Кажу: "Ні, не проти". А він? "Він теж не проти". - "Ну, давайте побачимося", - говорить бізнесмен.

До того ж, у Коломойського поцікавилися, чи намагався п'ятий президент України домовитися з ним про ненапад. Адже він переслідував олігарха і зараз чекає "отвєтку". Співрозмовник запевнив, що Порошенко його не переслідував.

"Так він же мене не ганяв. В цьому і питання. Не було ж гонінь. Не було проти мене висунуто жодних звинувачень, не було підозр. Так, були фактові кримінальні справи. Нічого особистого", - роз'яснив олігарх.

На питання про те, що обговорювалося на цій зустрічі, він дав розпливчастий відповідь: мовляв, просто життя.

"Ми не обговорювали з Порошенком питання, пов'язані з проблемами його правління і тим, що відбувалося. Ми з ним ні про що не домовлялися, нічого не це саме. Ми просто поговорили. Про життя. Шанобливо. Як він себе почуває в ролі не президента, наприклад, які у нього відчуття. Нормально. Звикає. Звичайно, скажімо, в останні роки його правління, у нас були не сильно сонячні відносини…", - сказав Коломойський.

Також його запитали, чи справді Порошенко зняв з банківського рахунку 34 млн доларів, щоб переконати Коломойського не говорити про нього погано.

"Знаєте, таке питання треба задавати, якщо б він зняв принаймні 340 мільйонів! 34 - це не наш з ним рівень! Такою сумою він не відбудеться, а треба ділитися. Добрі слова - це безкоштовно, це комплімент", - відповів бізнесмен.

Нагадаємо, що Коломойський паразитує на держкомпаніях.

Як повідомляв портал Знай.ua, Коломойський виніс вирок гривні.

Також портал Знай.ua писав, що Коломойський здивував подробицями про зустрічі з Порошенком.