З'явилася інформація, що під час першого засідання Верховної Ради IX скликання журналісти на камери зафіксували обійми Нестора Шуфрича та Вікторії Сюмар.

Відомо, що напередодні Сюмар висловлювала своє обурення призначенням Шуфрича на посаду глави комітету з питань свободи слова в парламенті, яку сама раніше займала. Депутат називала це призначення "плювком у очі журналістів" і "кроком до російських стандартів".

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

"Я так розумію, що призначення відповідальним за свободу слова в Україні Медведчука — це певний крок до російських стандартів в інформаційній сфері? І крок цілком свідомий. Боротьба з інформаційним впливом РФ ну просто в розпалі. Колеги з "Голосу" і "Батьківщини", вас такий підхід до базових принципів і кума Путіна цілком влаштовує, так? PS. На керівництво комітету не претендувала і не претендую. Але таке призначення вважаю плювком в очі журналістів. Ніхто Божої роси не сприйме", — писала в соцмережах депутат.

Користувачів соцмереж обурила поведінка нардепів, адже ще нещодавно Сюмар виступала проти призначення Шуфрича керівником комітету по свободі слова, а вже зараз тепло обіймає і спілкується з Шуфричем, і це на фоні заяви самого лідера партії.

Адже сам Петро Порошенко і його фракція виступили проти призначення представника "Опозиційної платформи — За життя" Нестора Шуфрича на посаду голови комітету свободи слова.

Нагадаємо, Пальчевський вивів Коломойського на чисту воду одним питанням.

Як повідомляв Знай.uа День знань скасовується? Розлючені вчителя влаштували бунт під Харковом, немає сил терпіти.

Знай.uа писав, Олена Зеленська тепло привітала українців з Днем знань: "Особливий ранок...".