Голова КМДА Віталій Кличко звільнений Кабміном через вплив на нього Вадима Столара. Про це на прес-конференції заявив прем'єр-міністр Олексій Гончарук.

Так, за словами Гончарука, він сильно поважає Кличка і був проти його звільнення. Однак, той відмовився відсторонитися від екс-нардепа, бізнесмена Вадима Столяра, який чинив на нього сильний вплив.

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Гончарук зазначив, що остаточно питання по Кличко не вирішено, адже останнє слово залишається за празидентом Зеленським. За його словами, якщо Кличка все ж таки звільнять, на його місце призначать ефективного менеджера, який зможе встати проти системи. Прізвища кандидатів поки невідомі.

Олексій Гончарук
Олексій Гончарук

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу.

Нагадаємо, скандальним заступникам Кличка заборонять виїзд за кордон.

Раніше "Знай.uа" повідомляв, Рябошапка одним махом звільнив прокурорів відразу чотирьох областей.

Також "Знай.uа" писав, Радуцький зі "Слуги народу" розповів про таємний дзвінку з Лаври про Кличка.