Візит радника з національної безпеки США Джона Болтона в Київ 27 серпня і його зустріч з президетом Володимиром Зеленським не дали того результату, на який сподівалися в уряді. Про це повідомляється у телеграм-каналі "Шаурма Зеленського".

"Наші від "намиста для папуасів" відмовилися, запитали за реальний кеш, на що американець знову почав розхвалювати свої "намиста", після чого були вислухані всі безкоштовні "хотілки" США, на чому розмова була дипломатично закінчена, - сказано в повідомленні.

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Крім того, журналісти відзначили, що Болтон "поїхав ні з чим", адже "нову команду немає за що вкусити, вкрадених у народу України грошей у них у західних банках немає".

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу.

Нагадаємо, що посланник Дональда Трампа Джон Болтон обговорив з президентом України Володимиром Зеленським співробітництво країн у сферах оборони і енергобезпеки, а також реформи ЗСУ та українського ОПК.

Український лідер Зеленський висловив надію, що США зможуть більше залучатися до переговорного процесу по окупованому Донбасу (про тимчасово окупований Крим у цій частині повідомлення ОП згадки не було).

Нагадаємо, скандальним заступникам Кличка заборонять виїзд за кордон.

Раніше "Знай.uа" повідомляв, Рябошапка одним махом звільнив прокурорів відразу чотирьох областей.

Також "Знай.uа" писав, Радуцький зі "Слуги народу" розповів про таємний дзвінку з Лаври про Кличка.