У суботу, 7 вересня, в елітному кінному клубі "Equides" пройшов корпоратив для менеджерів корпорації "Roshen Music Fest". Таким чином, під джаз і неосоул, в компанії відзначили 23 річницю. Про це повідомляє "Страна".

За що склалася в даній компанії традиції, цей захід завжди проводиться з великим розмахом. Таким чином, в 2018 році на ньому виступили "The Maneken", британський колектив "The Цвіт", італійський співак Маріо Бионди, Монатік і популярна американська співачка Лаура Перголицци більш відома як "LP". Не стало винятком і нинішнє його святкування.

На цей раз перед дорогими гостями співали український гурт "The Hardkiss", британський поп і джаз співак Джеймі Каллум і модна британська група з Лондона "Jungle".

Також усі бажаючі на цьому заході могли зробити селфи на тлі логотипу компанії — по всій території комплексу були розкидані фотозоны з логотипами "Roshen".

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Нагадаємо, що екс-гарант став фігурантом 13 справ, ДБР призначив нові "побачення".

Як повідомляв портал Знай.ua, кав'ярня Порошенко переплюнула Roshen.

Також портал Знай.ua писав, що Порошенко розповів, як він "допоміг" звільнити Сенцова і всіх заручників.