Варто нагадати той факт, що раніше уповноважений у справах США в Україні Вільям Тейлор назвав єдину людину, яка здатна зупинити війну на Донбасі, а тепер він каже, що Кремль зацікавлений у відході зі сходу України, так як окупантам це дуже дорого обходиться.

Про це він заявив в інтерв'ю для одного з американських видань.

Дональд Трамп
Дональд Трамп

Вільям Тейлор побачив ознаки того, що росіяни і, зокрема, Кремль хотіли б піти з Донбасу.

"Я бачу ознаки того, що економічний тягар, що росіяни відчувають – і мова йде не тільки про санкції, але санкції також, тому що санкції таки мають реальний вплив на кожного з росіян і на російську економіку – так от, тягар, який платить російський уряд і російський народ, позначається на їх економіці. Тому що їм доводиться платити за свої війська на Донбасі, за підтримку своїх служб на Донбасі і в Криму. І ціна Донбасу і Криму для росіян в доповнення до ціни санкцій ведуть мене до думки, що вони хотіли б забратися з Донбасу", – сказав Тейлор.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Орендарі можуть привласнити житло? Що треба знати В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ
Показати ще

Нагадаємо, радника з нацбезпеки США видворили з Білого дому, Трамп знайшов заміну Джону Болтону.

Як повідомляв Знай.uа Трамп погрався з котом на тлі смертоносного урагану "Доріан": шокуюче відео.

Знай.uа писав, Іванка Трамп вразила Аргентину шикарним вбранням: пікантне декольте і яскраві квіти.