Президент США Дональд Трамп опублікував на своїй сторінці в Twitter куменде відео. На ньому політик грає лазерною указкою з котом на тлі карти руху смертоносного урагану "Доріан".

Те, що Трамп подав таку серйозну справу у такому зневажливому тоні не на жарт розлютило американців. "Це сумно" і "Це що, дійсно твіт американського президента?" пишуть вони у коментарях до твіта.

Варто відзначити, що 30 серпня Трамп скасував поїздку в Польщу через ураган Доріан. Він зазначив, що лихо одне з найсильніших в історії США і закликав американців молитися.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

3 вересня на Багамах через ураган загинуло 43 особи. У провінціях Нью-Брансвік, Нова Шотландія і Острів принца Едуарда (Канада) близько 500 000 споживачів залишилися без світла через наслідки урагану Доріан.

Нагадаємо, Трамп тепло привітав Україну і Зеленського поверненням заручників Кремля.

Як повідомляв портал "Знай.uа", Іванка Трамп вразила Аргентину шикарним вбранням.

Також "Знай.uа" писав, Трамп шантажує Зеленського військовою допомогою.