Президент США Дональд Трамп звільнив Джона Болтона з поста радника із національної безпеки. Причиною звільнення стали розбіжності в ряді політичних питань як і з самим главою держави, а й іншими членами його адміністрації, пише сайт “DW”

Зазначається, що президент США Дональд Трамп у вівторок, 10 вересня, звільнив Джона Болтона з посади радника з національної безпеки. Як повідомив глава Білого дому в своєму мікроблозі в Twitter, причиною цього рішення стала низка політичних розбіжностей з Болтоном.

"Вчора ввечері я повідомив Джону Болтону, що в його послугах в Білому домі більше не мають потреби. Я істотно не згоден з багатьма його пропозиціями, як і інші члени адміністрації", - написав Трамп.

При цьому він додав, що назве ім'я наступника Джона Болтона на посаді радника з національної безпеки наступного тижня.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Нагадаємо, що раніше президент США Дональд Трамп опублікував на своїй сторінці в Twitter куменде відео. На ньому політик грає лазерною указкою з котом на тлі карти руху смертоносного урагану "Доріан".

Трамп тепло привітав Україну і Зеленського поверненням заручників Кремля.

мляв портал "Знай.uа", Іванка Трамп вразила Аргентину шикарним вбранням.

Також "Знай.uа" писав, Трамп шантажує Зеленського військовою допомогою.