Екс-нардеп від Блоку Петра Порошенка Ігор Кононенко, проти якого НАБУ відкрило кримінальну справу за недостовірних даних у декларації, виїхав за межі України. За чутками, Кононенко отруївся в Африку на сафарі.

Варто відзначити, що зараз йде розслідування гучних кримінальних справ щодо Петра Порошенка і його оточення. Експрезидент відвідує допити в ДБР, але прізвище Кононенка у справах практично не фігурує. Екс-нардеп не отримував ні повісток у суд, ні візитів з обшуком на його підприємствах.

Нагадаємо, незважаючи на проведені вибори, в українських регіонах залишаються люди, наближені до експрезидента Петра Порошенка. Про це у своєму відеоблозі розповів новоспечений "слуга народу" Олександр Дубинський.

Раніше Знай.ua повідомляв, результат роботи Гонтарєвої розбив надії українців, Кармазін розповів правду.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Також Знай.ua писав, у четвер, 22 серпня, на виїзді з внутрішнього входу в посольство США в Україні помітили кортеж екс-нардепа Дмитра Крючкова.