Екс-президент України Петро Порошенко відвідав допит в ДБР, після чого зазначив, що Портнову та його соратникам не залякати його у питанні націоналізації "ПриватБанку". Крім того, політик заявив, що закон з ним. Про це пише сам адвокат, екс-глава адміністрації президента Віктора Януковича Андрій Портнов на своїй сторінці в Facebook.

"Враховуючи, що я ніколи не звертався до ДБР ні з питання Приватбанку, ні про контрнаступ українських військ на Донбасі, про що Порошенко і його телеканал періодично повідомляють, у мене з'явилася стурбованість, чи не хилить фігуранта до фіксації свого складного психічного стану або обмеженої дієздатність, щоб замість в'язниці обмежитися перебуванням в установах медичного типу", - пише юрист.

Крім того, Портнов зазначив, що "ще одна така заява і замість поліграфа буду клопотати про примусовий лікарський огляд".

Сегодня главный государственный преступник, выйдя с допроса в ГБР, зачем-то заявил, что Портнову и его окружению не...

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще
Geplaatst door Andriy Portnov op Vrijdag 13 september 2019

Нагадаємо, дружок Порошенко Кононенко втік від правосуддя у Африку.

Раніше Знай.ua повідомляв, Пальчевський по поличкам розклав зустріч Зеленського з Коломойським.

Також Знай.ua писав, Зеленський і Порошенко опиняться за одним столом на весіллі.