Глава ОБСЄ Мирослав Лайчак в одному з нещодавніх інтерв'ю заявив, що повністю підтримує "формулу Штайнмайера" і впевнений, що вона є "найдоречнішою платформою для виконання Мінських домовленостей".

Про це стало відомо завдяки інтерв'ю Лайчака для українських журналістів.

ОБСЄ
ОБСЄ

"Я особисто підтримую "формулу Штайнмайера", тому що це те, чого нам не вистачало: інтерпретація, як нам виконати Мінські домовленості, тому що ми багато разів бачили і чули, що у двох сторін різна інтерпретація. Я думаю, що "формула Штайнмайера" є найдоречнішою платформою для виконання Мінських домовленостей", – зазначив Лайчак.

Він висловив думку, що в РФ готові до подальших кроків для досягнення миру на Донбасі, але їм бракує серйозного партнера" з української сторони.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Президент Зеленський показав, що він – дійсно серйозний партнер, він збирається виконати ті обіцянки, які дав під час передвиборної кампанії, і ми бачимо перші результати. Найпомітнішим актом був обмін військовополоненими, але є і багато інших речей, наприклад, реконструкція мосту у Станиці Луганській. І відчувається покращення атмосфери. Ми очікуємо, що подальші кроки будуть. У нас є база для оптимізму. Але ситуація дуже складна, тому треба підтримати всі сторони в тому, щоб вони дійсно дійшли до завершення бойових дій і щоб люди не страждали", – підкреслив глава ОБСЄ.

Нагадаємо, Зеленського підстерігає небезпека на зустрічі з Путіним.

Як повідомляв Знай.uа Зеленський назвав хорошого друга і партнера України у війні з Путіним.

Знай.uа писав, колишній радник Путіна попередив Зеленського про небезпеку Мінських угод.