Український політолог Андрій Пальчевський розповів, що президенту України Володимиру Зеленському перед переговорами з главою РФ Володимиром Путіним поговорити з українським народом.

"Зеленський не дурень, але над ним нависають олігархічні клани, які вирішують свої питання, вони його підштовхують, толі Коломойська група, толі під Пінчука, звідки ми знаємо? Але якісь сильні групи є, вони мають своїх представників і вони йому радять", - обурюється політолог.

Пальчевський зазначає, що при всьому цьому залишаємося "ми, український народ, якому Зеленський обіцяв референдуми по землі і не тільки. Також експерт висловив свою точку зору відносно того, чого варто очікувати від зустрічі президентів України та США, яка повинна зовсім скоро відбутися.

"Підготовка до зустрічі розпочалася з першого пострілу від колишнього посла США. Він заявив, що ніяких поступок від Зеленського, від уряду України він не чекає і терпіти не буде відносно Коломойського. Тобто це вже підготовка, тому що всі наші олігархи, вони тисячами ниток пов'язані з американцями, французами, росіянами, все вирішують свої питання. Ця репреватизация в 5,5 мільярдів, світова з Коломойським може погубити нашого хлопчика, нашого президента, нашого улюбленого народом хлопчика", - повідомляє він.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

З цієї причини Пальчевський переконаний, що хтось повинен підказати Зеленському. Та колишнього посла США він називає справжнім другом, який вказав на те, що не варто поспішати в питанні з Коломойським.

Політолог вважає, що всі ці питання піднімаються напередодні зустрічі з Трампом.

"Американці не потерплять президента, який лежить під будь-яким олігархом. Їм потрібен більш-менш улюблений народом президент, якого вони можуть використовувати як опору для своєї політики в тому числі тут", - пояснив Пальчевський.

Нагадаємо, Пальчевський пояснив, хто може стояти за підпалом будинку Гонтарєвої.

Як повідомляв Знай. ua, Зеленський готує радикальні зміни, відчують всі українці.

Також Знай. ua писав, що Пальчевський застеріг Зеленського від трьох фатальних помилок.