Деякі теми оприлюдненої стенограми розмови Володимира Зеленського з Дональдом Трампом можуть стати підставою для імпічменту президента США. Про це пише Telegram-канал Klymenko Time.

"Спочатку президент США говорить, що хоче попросити Зеленського про послугу, тому що треба розібратися в ситуації і докопатися до суті. Зеленський запевняє, що він відкритий для будь-якого майбутнього співробітництва. Першим згадує зустріч одного з його помічників з адвокатом Трампа, Рудольфом Джуліані. І замість "деяких поганих людей", які зараз оточують Зеленського, обіцяє оточити себе "відмінними людьми" і обіцяє, що всі розслідування будуть відкритими", - йдеться у публікації.

Під час розмови Трамп сказав Зеленському, що "колишній посол США (Марі Йованович) була поганою і люди, з якими їй доводилося спілкуватися в Україні, теж були поганими".

Марі Йованович

Певно, під "людьми" американський президент мав на увазі Порошенка і його соратників. Про це свідчить згода і пояснення Зеленського.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

"І що стосується посла США з України, якщо я правильно пам'ятаю, то її звали Іванович. Добре, що саме ви першими повідомили мені, що вона була поганим послом, тому що я на 100% згоден з вами. Її ставлення до мене було далеко не найкращим, оскільки вона захоплювалася попереднім президентом і була на його боці. І не сприймає мене як нового президента", - зазначив він.

У свою чергу Трамп заявив, що Йованович "збирається подивитися на деякі речі".

"Ваша економіка видужує і почуває себе краще. Я бачу це. У вас велика країна. У мене багато українських друзів, це - неймовірні люди", - підсумував президент США.

Нагадаємо, що адміністрація Дональда Трампа оприлюднила стенограму його розмови з Володимиром Зеленським.

Як повідомляв портал Знай.uа, держсекретар США Майк Помпео заявив, що Білий дім не хотів публікувати стенограму розмови Зеленського з Трампом.

Також портал Знай.uа писав, що в руках Володимира Зеленського опинився ключ до того, хто стане новим президентом США.