Прес-секретар президента України Юлія Мендель потрапила у скандал. Вони силою відштовхнула журналіста, який хотів поставити питання президенту.

Відео інциденту потрапило у мережу.

Юлія Мендель "напала" на журналіста Сергія Андрушка.

Закордонний журналіст Крістофер Міллер опублікував відео події на особистій сторінці у соціальній мережі Twitter.

"Зеленський дає інтерв'ю для ЗМІ в Нью-Йорку. Але саме так його пресслужба ставиться до журналістів у Києві", – зазначив він.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

Український журналіст Михайло Ткач, опублікувавши відповідні кадри, написав гнівний пост.

"Хто може пояснити, в якій цивілізованій країні світу прессекретар президента дозволяє собі подібне в момент, коли журналіст хоче поставити питання першим особам! Це як називається?! Свобода слова?! Ви там у США про нову країну говорите зараз? Ну ось декілька скрінів із "нової країни". На момент, коли мене обрали до ради із захисту свободи слова при президенті, я вже бачив ці кадри. Тому можна створити хоч десять порад, але президент повинен починати з себе і своїм прикладом демонструвати, як потрібно ставитися до ЗМІ", – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, жарт Зеленського про імпічмент розсмішив Трампа: "Краще по телевізору".

Як повідомляв портал Знай.ua, Зеленський висловився про стенограму розмови з Трампом: "Не повинні....".

Також Знай.ua писав, Зеленський відзвітував перед українцями: "Робимо сьогодні те, що треба було зробити вчора".