Президент США Дональд Трамп розкритикував американські ЗМІ, які негативно висловлюються у його бік після того, як в мережу просочилися подробиці його розмови з Володимиром Зеленським.

Так, у розмові з дипломатами Трамп назвав журналістів "покидьками" та "тваринами". Крім того, глава держави звинуватив у шпигунстві інформаторів, який заявили у Конгрес про його тиск на Зеленського.

"Ви знаєте цих тварин у пресі. Вони ж тварини. Одні з найгірших людських істот, яких ви зустрічали. Вони покидьки. Багато з них — покидьки", - заявив Дональд Трамп.

Як відомо, 25 липня Дональд Трамп провів телефонну розмову з Володимиром Зеленським, у ході якого попросив розслідувати справу сім'ї Байдена. Ця розмова стала причиною для представників Демократичної партії вимагати імпічменту президента через тиск на нашого гаранта.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Дональд Трамп
Дональд Трамп

Нагадаємо, Тищенко з "Слуги народу" взяв у помічниці красуню-білявку.

Як повідомляв портал Знай.uа, після візиту Зеленського спливли невиконані обіцянки США в Україні.

Також портал Знай.ua писав, Верещук пояснила істерику Кремля через візиту Зеленського в США.