Тема розведення сил домокловим мечем висить над українцями вже не перший тиждень. Що відбуватиметься на тих ділянках фронту, де відійшли українські війська? Як житиме сіра зона і хто захистить мешканців сіл, від яких мають відійти українські захисники? Всі ці питання хвилюють українців, викликаючи запеклі суперечки.

Захистом жителів міст і сіл, які опинились у так званій ″сірій зоні″ будуть займатися українські поліцейські. Про це заявив заступник голови Національної поліції України Вадим Троян в ефірі ток-шоу ″Право на владу″.

У так званій ″сірій зоні″ поліція має право працювати і це не є порушенням Мінських домовленостей, адже це все територія України і національна поліція працює на всій території держави.

″Це громадяни України і ми їх не покинемо″, - заявив Троян.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Нагадаємо, українці вимагають, щоб Зеленський переніс Офіс президента в Золоте.

Як повідомляв портал Знай.ua, тисячі добровольців висунули жорсткий ультиматум Зеленському

Також Знай.ua писав, розведення сил на Донбасі, а саме в Золотому має розпочатися 9 жовтня під керівництвом ЗСУ і ООС.