Адвокат президента США Дональда Трампа Рудольф Джуліані знайшов докази втручання України у вибори глави США 2016 року, про які заявляв ще у вересні. Джуліані опублікував фото доказів у мережі.

Відповідний допис з'явився на сторінці адвоката у соціальній мережі Twitter.

Так, Джуліані заявив про можливу змову між посадовими особами України й штабом передвиборної кампанії Хілларі Клінтон у 2016 році. Джуліані також оприлюднив електронне листування між представниками Національного комітету Демократичної партії США.

Джуліані показав листування між Алі Калупа (консультант DNC) і Луїсом Міранда (директором з комунікацій DNC) від 3 травня 2016 року, в якій вони обговорюють делегацію з 68 українських журналістів-розслідувачів, які приїхали в США на форум Open World Society.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Один з представників DNC повідомив, що познайомив журналістів з Майклом Ісикоффим, ймовірно, у справі Пола Манафорта (на той час голова передвиборчого штабу Дональда Трампа).

Зазначимо, що Джуліані отримав цю переписку з відкритої бази Wikileaks, документів, що були отримані завдяки кібератаці на сервери Демократичної партії США.

Нагадаємо, Володимир Зеленський завершив рекордний марафон: Мендель виступила із заявою.

Як повідомляв портал Знай.uа, Зеленський уп'яте поспілкувався з Меркель, подробиці: "Наша найпотужніша зброя".

Також портал Знай.uа писав, що Зеленський відкрито розповів про свою ідеологію, мовне питання не головне: "Це розколює людей".