На днях Перша Леді відвідала Ризьку українську середню школу і поспілкувалася з представниками української громади Латвії.

Цю інформацію повідомляє сторінка в Instagram Зеленський & Зе!Команда.

Відомо, що Олена Зеленська говорила з представниками латвійських громадських організацій. В ході бесіди вони поділилися своїм досвідом у забезпеченні рівних можливостей для всіх громадян.

Звичайно ж, користувачі мережі не залишили без уваги новий образ Першої Леді. Костюм, який Зеленська обрала для цієї зустрічі, був її улюбленого блакитного кольору. Піджак і довга спідниця ідеально підкреслили фігуру Олени. Образ вона доповнила акуратними туфлями-човниками, які чудово поєднувалися з її костюмом.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

У коментарях під фотографією українці засипали Зеленську компліментами. Вони залишили сотні повідомлень, в яких захоплювалися красою Першої Леді. Хтось навіть жартома пригрозив президенту, що "таку красу можуть і вкрасти".

"Олена така гарна,справжня ЛЕДІ, Яка ж вона красива 😍, Леді елегантність. Красива наша леді, успіху Вам Олена, терпіння і здоров’я та натхнення". пишуть в коментарях

Нагадаємо, раніше Олена і Володимир Зеленський прибули в Латвію з офіційним візитом.

Як повідомляв портал "Знай.uа", Зеленський почав офіційні зустрічі в Латвії.

Також "Знай.uа" писав, що Офіс Зеленського переплутав Латвію з Литвою.