Олігарх Ігор Коломойський порадив екс-президенту Порошенку бути обережнішим у висловлюваннях на його адресу і щодо телеканалу "1+1". Про це передає "УП"

"Петру Олексійовичу потрібно дуже обережно висловлюватися на адресу "1 +1" і бажано Коломойського, тому що ми з ним почнемо розбирати все його героїчне минуле за 5 років...", - сказав Коломойський.

Ігор Коломойський
Ігор Коломойський

Як відомо, напередодні на "1+1" вийшов сюжет про підвищення цін на воду у Вінниці, до якої нібито причетна компанія Порошенка. У екс-президента назвали сюжет "брехливими", а канал "провладним".

Порошенко зазначив, що тарифи на воду знаходиться не в його компетенції, а в компетенції міськради. При цьому Коломойський стверджує, що "Енера Вінниця" - дочірнє підприємство Порошенка, який володіє акціями "Вінницяобленерго".

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Петро Порошенко
Петро Порошенко

"Він має пряме відношення до підвищення тарифів", - зазначив Коломойський.

Нагадаємо, Пальчевський тонко втихомирив ситуацію з Кварталом 95 і Гонтарєвою.

Як повідомляв портал Знай.ua, активісти вимагають відставки глави комітету Ради з енергетики Андрія Геруса.

Також портал Знай.ua писав, Апеляційний суд Англії та Уельсу виніс вердикт ПриватБанку.