Відомий український блогер Ігор Лесєв поміркував на питання, який колись поставив Ігор Мосійчук: гей Гончарук чи ні. Відповідна публікація з'явилася в Facebook.

"Тема чомусь вважається скабрезной для обговорення. Типу, особиста справа людини, з ким вона спить і кого фантазує. Начебто так, але ні. Коли людина маленька, ось зразок мене, всій планеті рішуче по*ер що там у мене і з ким. З ким спить, скажімо, Філіп Кіркоров, думаю, багатьом просто цікаво з цікавості. А ось якщо Дональд Трамп по**ахивает, скажімо, повій з ру-пропискою, то це дещо більше, ніж "просто секс", - зазначив він.

Лесев пояснює, що у разі, коли Мосійчук кого-то зливає, то цю інформацію варто ділити на 10 і множити на 0. Однак блогер переконаний, що за п'ятирічний союз з Ляшком Мосійчук міг навчитися ефективно худнути і відрізняти людей сексуальної орієнтації.

"В запасному кишені також тримаємо інтереси прудкого Коломойського. У нього своя войнушка і свій стандартний набір з цистернами добірного дерьмеца. Він гасить Гончарука по своїх каналах і в ім'я свого інтересу. Але ж у нас – простих і дрібних – є теж свій інтерес. Він називається – інформація до відома", - пояснює він.

Популярні новини зараз
Дати виплати пенсій "перетасували": чи можна змінити день отримання виплат Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення
Показати ще

Так, Лесєв зазначає, то у випадку, якщо таких нових дрібних відомостей про Гончаруке до того, як він зайняв пост прем'єр-міністра, було б більше, то народ не підтримував би його так активно.

"Ну і нас добивають зовсім свежачком. А задрот, можливо, і дівчаткам. Ну вас це не бентежить? Адже правда? От мене все це якраз бентежить. І це не гомофобія. Це збір інформації про де-факто першій особі держави. Главі виконавчої влади. Про людину, чиї пристрасті впливають на долі мільйонів громадян", - розповідає Лесев.

Итак, Гончарук гей. Или не гей. Тема почему-то считается скабрезной для обсуждения. Типа, личное дело человека, с кем...

Geplaatst door Игорь Лесев op Dinsdag 22 oktober 2019

Нагадаємо, Гончарук звернувся з гучною заявою до українців.

Як повідомляв Знай. ua, Гончарук позбавив Київську область вищого керівництва.

Також Знай. ua писав, що Ігор Лесев прокоментував скандал з номером про Гонтареву.