У Маріуполі пройшов перший інвестиційний форум "RE:think. Invest in Ukraine". Відомо, що на заході були присутні вищі українські чиновники.

Серед багатьох заяв і обіцянок пройшла церемонія підписання меморандуму між прем'єром Олексій Гончаруком і найбільшими мобільними операторами. Мета нового договору — покрити всю територію країни мобільним зв'язком та інтернетом. Про це прем'єр написав у своєму Telegram-каналі "Прем'єр Гончарук".

"Кожен куточок України буде вкрито мобільним зв'язком та Інтернетом! Сьогодні підписали Меморандум з чотирма найбільшими мобільними операторами України про перерозподіл частот. Оператори отримають конкурентні умови, при яких змагатимуться між собою за кращу якість інтернету. Як результат - у компаній будуть нові можливості для інвестицій і розширення набору послуг. А в українському — якісний зв'язок у селах і на дорогах. Уряд зі свого боку готовий надати максимальну підтримку в цьому процесі для мобільних операторів. Починаємо тотальну цифровізацію України!" - написав Гончарук.

Нагадаємо, Зеленський з Гончаруком показали, що не так з дорогами в Україні: "70 кілометрів за 3 роки?".

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Як повідомляв Знай.uа вибори мера Києва: Пальчевський здійснив неймовірний прорив, Кличко навіть не в першій трійці.

Знай.uа писав, розведення військ на Донбасі: міністр Пристайко озвучив остаточну дату, коли відбудеться довгоочікувана подія в Золотому.