У студії "Politeka online" відомий український бізнесмен, журналіст і телеведучий Андрій Пальчевський дав велике і відверте інтерв'ю.

Відомо, що Пальчевський у досить гострій формі відреагував на анонсовані українською владою нові стандарти новин. Журналіст переконаний, що це ніщо інше, як спроба організувати диктатуру.

Андрій Пальчевський, YouTube
Андрій Пальчевський, YouTube

"Це огидно, це не маячня — це огидно, це спроба диктатури. І зараз сидіти будуть бояри, типу нашого міністра, який, до речі, наблизився до президента, другий після Богдана. Вони всі на "Б", у всіх сенсах цього слова. І зараз він розповідає, що вони почнуть рихтувати новини. Тридцять років не рихтували, пережили "Зека", пережили Кучму, кого ми тільки не пережили, і нічого, а тут розумієш, давайте закриємо якісь канали. Дійшли до того, що три канали хочуть залишити. Причому здогадайтесь кого, Ахметов, Пінчук і Коломойський. Це плани Ткаченка (Владислав Ткаченко — колишній генеральний директор каналу 1+1 - ред.), який опублікував заяву. Хочеться запитати, хлопці, що ви робите? А відповідати буде одна людина, прізвище її Зеленський". - озвучив свою точку зору Пальчевський.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Нагадаємо, Пальчевський різко розкритикував референдум Зеленського щодо землі: "За кого ви нас маєте?".

Як повідомляв Знай.uа Пальчевський назвав Богдана головною помилкою Зеленського: "Це не біда - це катастрофа".

Знай.uа писав, Пальчевський пояснив загадкове зникнення одного Зеленського: "Можливо, це був перехоплення потоків".