Відомий український журналіст, політичний оглядач, і бізнесмен Андрій Пальчевський вважає, що поруч з президентом Зеленським занадто багато непотрібних людей. Про це він розповів в ефірі програми "Люсін вайбер" на 112 каналі. Там експерт відповідав на запитання журналістів і користувачів мережі, і крім усього іншого, вони поговорили про "турборежимі" Верховної Ради і про те, що навколо Зеленського багато непотрібних людей.

Андрій Пальчевський, Tarifi
Андрій Пальчевський, Tarifi

"У президента зараз немає можливості читати соцмережі або пресу, у нього з ранку до вечора, напевно, перевантажений графік. Але він же перевантажений тими людьми, які навколо нього, вони не беруть на себе, як це роблять в мурашнику досвідчені мурахи. Так? Піднімають там велику гілочку і тягнуть її до себе, щоб можна було там пережити зиму. Ні, там ні. Вони дуже добре влаштувалися. Вони зрозуміли, що президент у нас дуже довірлива людина. Я б сказав, з соєю точки зору, занадто довірлива людина. Вони зрозуміли його головну "ахіллесову п'яту". Цю п'яту моментально намацали і лоскочуть", - говорить Пальчевський.

Що стосується "турборежиму ради", то Пальчевський зазначив, що депутати повинні думати, а не бігом все приймати. "Ввели собі в цей "турборежим" і починають. Ніхто ж, ми говорили, укладаючи договір із Зеленським і з його групою, що ми будемо платити за швидкість видачі законів. Ми за якість", говорить він.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Нагадаємо, Пальчевський іронічно звернувся до Кабміну Гончарука.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Пальчевський жорстко дорікнув Зеленському.

Також портал "Знай.ua" писав, що Пальчевський потроллив бійку Геруса з Ляшком.