Відомий в Україні телеведучий, політичний оглядач і бізнесмен Андрій Пальчевський заявив про те, що незважаючи ні на що у президента Зеленського залишаються хороші рейтинги. Про це він розповів в інтерв'ю на телеканалі 112 Україна. В рамках двогодинної програми пан Пальчевський відповідав на запитання глядачів і журналістів, і серед іншого зазначив, що у президента попри падіння, рейтинги залишаються досить хорошими.

Андрій Пальчевський, Политека
Андрій Пальчевський, Политека

"Сьогодні в заголовку в Українській правді було написано, що Зеленський проти Путіна карлик, але за ним весь світ. Так було написано. Але я не вважаю, що Зеленський карлик проти Путіна, це занадто якось звучить, ну це принизливо для керівника нашої країни. І я не знаю, чому він повинен бути карликом. Тому що з точки зору народної підтримки Зеленський виглядає… виглядав (враховуючи 12%-ве падіння за жовтень). І я впевнений, що зараз буде, як кажуть фізики, прискорення вільного падіння. Тому що рейтинги падають не лінійно, а з прискоренням", - говорить Пальчевський.

Нагадаємо, Пальчевський іронічно звернувся до Кабміну Гончарука.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Пальчевський жорстко дорікнув Зеленському.

Також портал "Знай.ua" писав, що Пальчевський потроллив бійку Геруса з Ляшком.