Американський президент Дональд Трамп озвучив думку про українських дівчат в першій телефонній розмові з українським президентом Володимиром Зеленським. Це стало відомо з опублікованої днями стенограми квітневого розмови двох глав держав. Так, Трамп зазначив, що на конкурсі краси "Міс Всесвіт" Україна завжди була добре представлена.

"Коли я був власником "Міс Всесвіт ", Україна була завжди дуже добре представлена", - сказав президент США. Відомо, що Трамп був власником конкурсу краси з 1996 по 2015 рік.

Дональд Трамп, Уніан
Дональд Трамп, Уніан

Відомо, що лідер США зателефонував Володимиру Зеленському 21 квітня відразу після його перемоги на виборах. Трамп привітав новообраного українського президента, і серед іншого згадав, що у нас живуть чудові люди. Зеленський же запросив Трампа на свою інавгурацію. Глава США також між іншим зазначив, що український президент буде запрошений в Білий дім, коли "буде готовий".

Володимир Зеленський і Дональд Трамп, РБК
Володимир Зеленський і Дональд Трамп, РБК

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Нагадаємо, президент США закликав видати таємного інформатора.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Трамп в суєті можливого імпічменту зізнався Україні в ненависті.

Також портал "Знай.ua" писав, що Трамп розповів про справу для Зеленського в Білому домі.