Скандальний екснардеп Ігор Марков, який втік з України в Москву, зухвало заявив про те, що Одеса нібито є "руським" містом і назвав її "південною пальмірою імперії".

Помилкову думку про те, що одне з найбільших міст України вважається невід'ємною частиною неіснуючої Російської імперії, Марков висловив в ефірі пропагандистської програми "Вечір з Володимиром Соловйовим" на телеканалі "Росія 1".

"Я не вважаю Україну якоюсь державою. Я вважаю, що це територія з ознаками державності. В історії Русі був такий період – велика смута. За тривалістю він тривав 60 років. Незалежність України налічує 30 років. Це так, смутка", – вважає він.

Ігор Марков, фото: LIGA.net
Ігор Марков, фото: LIGA.net

Потім одіозний політик вставив п'ять копійок щодо земельної реформи в Україні. З незрозумілої причини він пов'язав її з мріями про відродження Російської імперії.

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

"Звідси – коли Зеленський продає українську землю, я не вважаю, що він продає українську. Я вважаю, що він краде російську! Я в четвертому поколінні одесит. Одеса – південна пальміра імперії! Ми завжди вважали себе російським містом! Чому нас нещодавно записали в Україну? Це російські міста, це російські люди!" – заявив Марков.

Нагадаємо, в одеському ресторані "Рак і щука" крутили російські телеканали, в ефірі яких засвітився топ-пропагандист Кремля Володимир Соловйов.

Як повідомляв портал Знай.uа, в Одесі гримить гучний скандал через трансляцію російських пропагандистських каналів в одному з улюблених закладів відпочинку городян.

Також портал Знай.uа писав, що бійці ЗСУ познущалися з бойовиків "ЛНР" під Кримським.